Silver-Zuidplein-Rotterdam
 

Locatiegegevens:
Het Verzamelgebouw is gelegen aan de Strevelsweg te Rotterdam, één van de belangrijkste verkeersaders van Rotterdam-Zuid. Het object is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Zuidplein, één van Rotterdams grootste overdekte winkelcentra.

De locatie is zeer goed te bereiken met openbaar vervoer, nabij het gebouw stopt buslijn 66, een verbinding tussen Station Rotterdam-Zuid en het Zuidplein. Op loopafstand bevindt zich metro- en regionaal busstation Zuidplein, de volgende metrolijnen gaan vanuit Zuidplein:
Metrolijn E gaat van Zuidplein iedere 10 minuten richting Blijdorp (Noord; en dan nog verder naar Leidschendam en Zoetermeer)
metrolijn D gaat van Zuidplein iedere 10 minuten naar Rotterdam Centraal.

Per auto is de locatie goed te bereiken vanaf het Centrum van Rotterdam via de Erasmusbrug of Maastunnel. De snelweg A29 is binnen enkele minuten te bereiken en de snelweg A15 is ook gelegen op steenworp afstand.

Ligging:
Het kantoorverzamelgebouw “Zuid” ligt tegenover winkelcentrum Zuidplein. Vanwege de nabije ligging van het metro- en busstation Zuidplein is de bereikbaarheid per openbaar vervoer zeer goed. De ringweg om Rotterdam is via de Vaanweg (zuidelijk) alsmede Strevelsweg (westelijk) goed en snel bereikbaar. Het centrum van Rotterdam is bereikbaar middels de Maastunnel of de Erasmusbrug.


Gezondheidscentrum Zuidplein
Strevelsweg 700/150 (1e etage)
3083 AS Rotterdam