kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Soms heeft u een kinderpsycholoog nodig. Uw kind kan door allerlei redenen zichzelf niet meer zijn en in de knoop zitten met zijn gevoelens. Uw zoon of dochter zit niet lekker in zijn of haar vel en ook op school loopt het daardoor niet goed. U wilt dan natuurlijk dat hij zich zo snel mogelijk weer de oude voelt en dat het beter gaat. Een erkende kinderpsycholoog kan uw kind daar bij helpen. Woont u in Tilburg, Breda of in de regio in plaatsen als Rijen, Gilze of Zeist, dan is Silver Psychologie het juiste adres om uw kind weer goed in zijn vel te laten zitten.

Diagnostiek

Voordat we met een behandeling kunnen starten, kijken we eerst naar de klachten. U kunt hierbij denken aan:

Sociaal emotionele problemen

Prikkelverwerkingsproblemen (bijvoorbeeld ADHD/ADD

Autisforme stoornissen

Gedragsproblemen

Verwerkings- of aanpassingsproblemen

Opvoedingsvragen

Hechtingsproblematiek

Persoonlijkheidsontwikkeling

Hoog- en laagbegaafdheid

Studiekeuze

Als onze kinderpsycholoog weet wat de problematiek is, kan het behandelplan starten.

Behandeling

Silver Psychologie biedt individuele behandeling aan kinderen en jongeren met uiteenlopende problematiek. Soms kiezen we daarnaast voor een groepsbehandeling, uiteraard in overleg met u als ouder. Met een intake inventariseren we de achtergrond van de problematiek en bepalen we de best passende behandeling, specifiek op de situatie van uw kind gericht. We zoeken met zorg een goede balans tussen het betrekken van u als ouder en de privacy van uw kind. Onze kindertherapeuten zijn allen opgeleide EMDR-therapeuten, zodat zij ook EMDR kunnen toepassen, mocht dat wenselijk zijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar kinderpsycholoog, dan moet u bij Silver Psychologie zijn.

Vergoeding

De kosten voor een psychodiagnostisch onderzoek worden altijd vergoed door de gemeente indien het onderdeel is van een S-GGZ behandeling. Losse onderzoeken zonder behandeling worden alleen vergoed als de gemeente vooraf toestemming voor het onderzoek heeft gegeven. Als er geen toestemming wordt gegeven, zijn de kosten voor rekening van de ouders/verzorgers van de cliënt. Wij gaan bij het uitvoeren van onderzoeken altijd uit van het principe: zo kort als mogelijk en zo uitgebreid als nodig. Hiermee wordt het onnodig kosten maken voor de ouders zoveel mogelijk voorkomen. De kwaliteit van het onderzoek wordt vanzelfsprekend gewaarborgd.

Contact

Op zoek naar een erkende kinderpsycholoog in Tilburg, Rijen, Gilze, Breda of Zeist of in de regio? Neem contact met ons op. Wij zijn per mail te bereiken via info@silverpsychologie.nl of per telefoon op 013 - 750 38 26