kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Zoek hulp bij een psycholoog in Rotterdam en laat u niet langer belemmeren in uw dagelijks leven door psychische klachten zoals depressies, angstaanvallen of trauma’s. Samen met een erkende therapeut kunt u bij Silver Psychologie deze problemen namelijk op een constructieve wijze aanpakken, zodat u de draad van het leven weer op kunt pakken. U kunt weer genieten van de mooie en kleine dingen die het leven te bieden heeft.

Problemen

Soms kunt u te maken krijgen met heftige situaties zoals een scheiding, burn-out, rouw, problemen op het werk of in de familie of onzekerheid. Uw hoofd zit vol en u bent niet in staat ruimte en rust te creëren. En dat belemmert u in uw dagelijkse werkzaamheden. Bij Silver Psychologie vindt u een psycholoog in Rotterdam om u te begeleiden met:

  • (Geïntegreerde) cognitieve gedragstherapie
  • Schemagerichte therapie
  • EMDR
  • Kinderpsychologie

Meest geschikt

Welke vorm van therapie het meest geschikt voor u is, is geheel afhankelijk van uw klachten en uw eigen situatie. Behandelingen worden altijd op maat gemaakt, op basis van een analyse van de oorzaken van de klachten. Onze psycholoog in Rotterdam stelt naar aanleiding van de eerste gesprekken met u en enkele vragenlijsten die u invult dan ook altijd eerst de diagnose, voordat het behandelplan wordt opgesteld. Uiteraard stelt de psycholoog in Rotterdam dit behandelplan altijd op in overleg met u. Uitgangspunt is dat de behandeling niet korter duurt dan mogelijk is en niet langer dan nodig.

De praktijk

Silver Psychologie heeft praktijken in Rotterdam, Leiden, Tilburg en Breda. Soms is de stap om psychologische hulp in te schakelen groot. Bij ons wordt u in een vertrouwde omgeving geholpen. Uiteraard werken we alleen met erkende en gespecialiseerde therapeuten. Loopt u al langer met psychische klachten rond? Twijfel dan niet maar neem contact op met onze psycholoog in Rotterdam.

Contact

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die uiteraard graag. U kunt dan een e-mail sturen naar info@silverpsychologie.nl of telefonisch contact met ons opnemen. Heeft u al een doorverwijzing van uw huisarts, dan kunt u ook het online aanmeldformulier invullen voor het starten van het behandeltraject.