kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Heeft u te maken met klachten zoals angsten of depressies en bent u op zoek naar een oplossing? Dan is EMDR in Rotterdam bij Silver Psychologie wellicht de behandelmethode voor u. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en wordt sinds de ontwikkeling van deze therapie in 1989 succesvol ingezet voor de behandeling van één van onderstaande problemen:

  • Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS)
  • Fobieën
  • Angststoornissen
  • Depressie
  • Zelfbeschadiging
  • Onbegrepen lichamelijke klachten
  • Onbegrepen pijnklachten

Verwerking

Soms krijgt u in uw leven te maken met een traumatische gebeurtenis. Normaal gesproken verwerkt u deze nare gebeurtenis op eigen kracht. Maar het kan ook voorkomen dat u de traumatische ervaring niet kan verwerken. In de loop van de tijd ontstaan er dan klachten zoals depressie en zelfs soms een Post Traumatische Stress Stoornis. Met EMDR in Rotterdam gaan we met uw problemen aan de slag. De behandelmethode EMDR is er op gebaseerd dat mensen beschikken over een natuurlijk verwerkingssysteem in de hersenen dat soms geblokkeerd raakt door een heftige gebeurtenis. EMDR spreekt dit verwerkingsmechanisme rechtstreeks aan waardoor de verwerking van trauma’s op gang komt en de beschadigende invloed van niet verwerkte herinneringen stopt.

Voordeel

Het grote voordeel van deze behandelmethode is dat het een kortdurende therapie is. Met EMDR in Rotterdam pakt u onder begeleiding van één van onze gespecialiseerde en gediplomeerde therapeuten uw probleem aan om al snel vooruitgang en succes te boeken. Al na enkele behandelingen met EMDR in Rotterdam bent u weer (beter) in staat om de draad van het dagelijkse leven op te pakken. Deze behandelmethode is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen.

Expertise

Uiteraard is het ook bij deze vorm van psychologische hulp van het grootste belang dat u enkel vertrouwt op de expertise van een erkende en gespecialiseerde therapeut. Voor EMDR in Rotterdam bent u dan ook bij Silver Psychologie in goede handen. Wij gaan in een vertrouwde omgeving met uw problemen aan de slag. Dit geldt uiteraard voor onze behandelingen met EMDR in Rotterdam, maar ook voor andere psychologische hulp en ondersteuning kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Bent u doorverwezen door uw huisarts? Dan kunt u zich meteen voor EMDR in Rotterdam aanmelden via het online aanmeldformulier. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij die uiteraard graag. U kunt dan een e-mail sturen naar info@silverpsychologie.nl of telefonisch contact met ons opnemen.