kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Bent u op zoek naar een erkende kinderpsycholoog? In Zeist kan Silver Psychologie u helpen. Merkt u dat uw kind al een tijd niet lekker in zijn of haar vel zit? En heeft u hier geen goed gevoel over? Maak dan een afspraak met een kinderpsycholoog in Zeist. Want kinderen zijn klein, maar kunnen ook met grote problemen rondlopen.

Verschillende soorten klachten

Voordat we kunnen starten met een behandeling, kijken we eerst naar de klachten. Als onze kinderpsycholoog weet wat de problematiek is, kan het behandelplan starten. Een kind kan bijvoorbeeld sociaal emotionele problemen hebben, prikkelverwerkingsproblemen zoals ADHD/ADD of last hebben van een autisforme stoornis. Maar ook gedragsproblemen, aanpassingsproblemen of hechtingsproblematiek kunnen ervoor zorgen dat uw kind niet goed in zijn of haar vel zit. Daarnaast kunt u bij ons terecht met opvoedingsvragen, problemen rond studiekeuze of hoog- of laagbegaafdheid.

Het hele gezin

Als uw kind psychische problemen heeft, is dat vaak een last voor het hele gezin. U wilt immers niet dat uw kind met zichzelf in de knoop zit. Silver Psychologie in Zeist richt zich niet alleen op het kind, maar biedt een oplossing voor het hele gezin. Daarom kunt u ook met opvoedvragen bij ons terecht. Onze psychologen hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat u zich vertrouwd voelt in onze praktijk. We zoeken daarom met zorg een goede balans tussen het betrekken van u als ouder en de privacy van uw kind. Als u op zoek bent naar een betrouwbare kinderpsycholoog in Zeist, dan moet u bij Silver Psychologie zijn.

Sociale vaardigheidstraining

Vraagt de huidige maatschappij niet te veel van onze kinderen? Dit onderwerp is regelmatig in het nieuws. Er wordt tegenwoordig veel gevraagd van kinderen en niet ieder kind kan hier goed mee omgaan. Ze laten over zich heen lopen, hebben een erg lage dunk van zichzelf en vinden het moeilijk om vrienden te maken. Een sociale vaardigheidstraining kan uitkomst bieden. Het doel van deze training is het verhogen van de sociale competentie door middel van verschillende technieken. Deze training wordt in groepsverband aangeboden. Silver Psychologie biedt ook trainingen aan voor kinderen met faalangst en obesitas. Wilt u meer informatie over een groepsbehandeling van een kinderpsycholoog in Zeist? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bent u benieuwd naar wat een kinderpsycholoog in Zeist voor uw zoon of dochter kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Indien uw kind al over een doorverwijzing van de huisarts beschikt, kunt u ook meteen het online aanmeldformulier invullen.