kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 


Tijdens mijn studie was ik me aan het oriënteren op toekomstige uitdagingen, waarbij ik uitkwam bij Silver Psychologie.

De werkwijze van de praktijk sprak me meteen aan en het leek me geweldig om zelf aan de slag te kunnen, waarbij al snel veel eigen verantwoordelijkheden kwamen kijken.

Na mijn sollicitatie ben ik afgestudeerd en begonnen als psycholoog bij Silver Psychologie. Ik ben aangenomen als basispsycholoog kind en jeugd, maar mocht ook meteen volwassen cliënten zien. Ik vond het leuk dat ik op deze manier met verschillende leeftijden en problematieken te maken kreeg.

 

Tijdens mijn traineeship word ik goed begeleid en heb ik regelmatig werkbegeleiding gericht op de behandeling van kind & jeugd, maar ook gericht op de behandeling van volwassenen, waardoor ik al mijn vragen kan bespreken en hierbij geholpen wordt. Op deze manier voel ik me zeker in het geven van de behandelingen die ik aanbied. Ook krijg ik feedback van regiebehandelaren en kan ik op deze manier mijn eigen visie vormen op het gebied van behandelingen. Ik vind het fijn dat ik bij Silver Psychologie een diverse caseload heb, waardoor geen enkele dag hetzelfde is.

Ook biedt Silver Psychologie diverse cursussen aan waardoor ik me verder kan verdiepen in EMDR, CGT en schematherapie. Op deze manier kan ik zelf steeds beter een breder behandelaanbod inzetten.