kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Zij vertelt hoe ze de 1e periode bij Silver heeft ervaren:
 

Dag allen, leuk dat je even kort met ons komt kennismaken! Sinds Augustus 2019 heb ik het geluk gehad om binnen Silver Psychologie ruime ervaring op te mogen doen als psycholoog. Mijn achtergrond is Klinische Neuropsychologie met veel ervaring in het wetenschappelijk onderzoek. Ontzettend graag wilde ik de overstap maken naar het klinische veld, waarbij ik de mogelijkheid kreeg om mij verder te ontwikkelen als ervaren basispsycholoog. Na twee zeer prettige, toegankelijke gesprekken met de recruiter – die alle praktische zaken kon vertellen over het werken in een maatschap - en een ervaren GZ psycholoog - die mij veel inhoudelijk kon vertellen over het werkveld, was ik aangenomen.

Wat mij ontzettend aanspreekt in het werken binnen Silver Psychologie zijn de kansen die je krijgt als psycholoog. Je mag een eigen caseload opbouwen met een zeer diverse problematiek. Daarbij krijg je goede begeleiding van een ervaren GZ-psycholoog met sterke, constructieve feedback, altijd met een positief uitgangspunt. Er heerst dan ook een hele fijne leer- en ontwikkelingscultuur waarbij je alles mag vragen. Als je vragen tussen de begeleidingsuren door hebt, staan andere basispsychologen of begeleiders voor je klaar om je te helpen. Alle relevante literatuur is aanwezig om je kennis op te bouwen en verder uit te bereiden. Wat mijns inziens Silver Psychologie onderscheidt van veel andere organisaties, is dat zij gericht is op het begrijpen van het ontstaan van de klachten. Zij kijken zogezegd verder dan afgevinkte DSM-criteria en uitslagen van gestandaardiseerde vragenlijsten. Silver Psychologie wil mensen begrijpen om hen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Dit doen wij met zijn allen door nieuwsgierig te zijn en te blijven.

Ontzettend blij ben ik dan ook met mijn werkplek en de positieve evaluatie die ik onlangs heb gekregen om mij verder te mogen ontwikkelen als een goede en ervaren psycholoog. Ik kan mij geen mooiere werkplek wensen. Dus, heb je ook Psychologie gestudeerd omdat je altijd nieuwsgierig bent geweest naar het gedrag van mensen? Omdat je wil begrijpen waarom mensen klachten hebben? Omdat je betrokken wil zijn in het gehele zorgproces van je cliënt, van begin tot eind? Omdat je een intrinsieke voldoening vindt in het helpen van mensen? Neem dan contact op met Ester!
Ester.zwart@silverpsychologie.nl