kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Vlak na mijn afstuderen zocht ik een goede werkplek, waar ik veel zelfstandigheid zou kunnen ontwikkelen in het werken met verschillende psychiatrische stoornissen en andere problematieken. Toen ik de vacature bij Silver Psychologie had gelezen en in gesprek was gegaan met Ester Zwart, was ik gelijk om.

Silver Psychologie biedt de perfecte kans om je als pas afgestudeerde basispsycholoog in rap tempo verder te ontwikkelen op het gebied van diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Je word verder opgeleid in onder andere EMDR, Schematherapie en CGT, waardoor je veel (complexe) problematiek leert behandelen. De goede werkbegeleiding en cursussen die je kunt volgen, zorgen ervoor dat je je zeker genoeg voelt om behandelingen aan te gaan en de cliënten zo goed mogelijk te behandelen.

Bij Silver Psychologie wordt er gekeken naar de specifieke behoeften van de cliënt, waar wij de behandeling zo zorgvuldig mogelijk op proberen aan te sluiten. Daarom worden er hier ook vaak mensen aangemeld die elders afgewezen zijn, omdat ze daar niet binnen de standaard geprotocolleerde behandelingen zouden passen. Dit zorgt er mede voor dat je bij Silver Psychologie ervaring kunt opdoen met uitdagende vraagstukken, waar je veel van kunt leren!

Ben jij opzoek naar een goede werkplek waar je ontzettend veel ervaringen op kunt doen? Reageer op een van de vacatures of neem contact op met Ester Zwart om de mogelijkheden te bespreken!

Ester.zwart@silverpsychologie.nl