kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Silver Psychologie is een snel groeiende praktijk en we hebben vaak een vacature openstaan voor een psycholoog. Regelmatig openen we op nieuwe locaties een praktijk en zoeken we nieuwe collega’s die het leuk vinden om samen met de huidige collega’s het team verder op te bouwen en vorm te geven aan de zorgverlening in de regio. Wil je graag werken in een leuk team en je vak uitoefenen op een unieke manier? Reageer dan op onze vacature psycholoog. En wie weet ga jij straks wel bij ons aan de slag in een van onze praktijken.

Wie zijn wij?

Silver Psychologie is in nog geen tien jaar uitgegroeid tot een veelzijdige groepspraktijk voor psychologische zorg met 14 praktijken, gevestigd in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Maar we breiden nog steeds uit. Ons doel is om de beste ambulante geestelijke gezondheidszorg te bieden. In onze praktijk staat de behandeling van de cliënt dan ook voorop. Deze behandeling wordt bepaald door de therapeut, maar altijd in samenspraak met de cliënt. Wij bieden hierin maatwerk. Binnen onze praktijk maken we veelvuldig gebruik van cognitieve gedragstherapie en EMDR-behandeling, maar ook van schematherapie en cliëntgerichte therapie. We werken niet met protocollen. Uitgangspunt van de behandeling is dat deze niet korter duurt dan mogelijk en niet langer dan nodig.

Wat bieden wij?

Silver Psychologie is een praktijk volop in ontwikkeling. Je vindt bij ons dan ook regelmatig een vacature voor psycholoog. Als gz-psycholoog en/of psychotherapeut bieden wij je zelfstandigheid en de mogelijkheid om binnen een goed draaiende organisatie je vak op een unieke manier uit te oefenen. Wij bieden zowel basis alsook specialistische ggz binnen alle doelgroepen. Niet alleen volwassenen kunnen bij ons terecht, maar ook kinderen en jongeren. Er zijn daarnaast volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en extra taken op je te nemen zoals regiebehandelaarstaken of het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen.

Wie ben jij?

Wat voor kandidaten zoeken we voor de vacature van psycholoog? We zijn op zoek naar universitair geschoolde kandidaten met enkele jaren werkervaring. Met voorkeur ervaring in EMDR, CGT en eventueel schematherapie. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en bent gewend om leiding te geven aan collega’s. En ben je ook nog leergierig, positief ingesteld en kun je goed omgaan met werkdruk? Dan is werken bij Silver Psychologie echt iets voor jou.

Reageren

Ben je na het lezen van deze vacature psycholoog enthousiast geworden en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.