kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Voor verschillende praktijken hebben wij een vacature basispsycholoog. Silver Psychologie is een groeiende praktijk en we zijn dus regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Enthousiaste mensen die het leuk vinden om het team verder op te bouwen en vorm te geven aan de zorgverlening in verschillende regio’s. Voel jij je aangesproken en wil je werken in een leuk team? Reageer dan op onze vacature basispsycholoog. En ga aan de slag bij een van onze praktijken als basispsycholoog.

Wie zijn wij?

Silver Psychologie is in een aantal jaren uitgegroeid tot een veelzijdige groepspraktijk voor psychologische zorg. We hebben praktijken in de regio Tilburg, Breda, Eindhoven, Leiden en Rotterdam. Daar bieden we ambulante psychologische behandelingen voor uiteenlopende psychische klachten. Niet alleen aan volwassenen, maar ook aan kinderen en jongeren. We werken zo mogelijk samen met andere disciplines, om zo de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Daarnaast maken we veel gebruik van cognitieve gedragstherapie en EMDR-behandelingen. Kenmerkend voor onze organisatie is de informele sfeer, de kleinschalige teams, de kwaliteit van zorg en het zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

Silver Psychologie is een groepspraktijk voor psychologische zorg maar ook een opleidingspraktijk. Je vindt bij ons dan ook regelmatige een vacature basispsycholoog. Binnen onze praktijk krijg je te maken met uiteenlopende problematieken. Als basispsycholoog start je met de behandeling van S‑GGZ cliënten. Dit wordt op den duur uitgebreid naar GB-GGZ-cliënten. Je werkt straks veelvuldig met de behandelmethodes CGT, EMDR en schematherapie. Wij bieden je de mogelijkheid om zelfstandig binnen een goed draaiende organisatie je vak uit te oefenen op een unieke manier. Silver Psychologie biedt zowel basis als ook specialistische psychologische zorg binnen alle doelgroepen. Binnen onze praktijk zijn er daarnaast volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Wie ben jij?

Wat voor kandidaten zoeken we voor de vacature basispsycholoog? We zijn op zoek naar universitair geschoolde kandidaten klinische psychologie of aanverwante richting. Je bent daarnaast proactief, zelfstandig en doortastend. Je hebt enkele jaren werkervaring en bij voorkeur ervaring in EMDR, CGT en eventueel schematherapie. En ben je ook nog leergierig, positief ingesteld en kun je goed omgaan met werkdruk? Dan is werken bij Silver Psychologie echt iets voor jou. We verwachten van alle collega’s dat ze een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze praktijk.

Reageren

Ben je na het lezen van de vacature basispsycholoog enthousiast geworden en herken jij jezelf in het geschetste profiel? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.