kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 


Collega Lisanne, gz-psycholoog, deelt graag haar ervaring over het werken bij Silver Psychologie.

 

Silver Psychologie is een groeiende praktijk. Om deze groei te bewerkstelligen zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s. Hoe het werken bij Silver Psychologie wordt ervaren door onze therapeuten? Lisanne vertelt.

Sinds mei 2016 werk ik met veel plezier bij Silver Psychologie. Na mijn opleiding tot Gz-psycholoog ben ik hier terecht gekomen, nadat ik bij een grote instelling gewerkt hebt. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een verademing is (geweest). Geen langdradige ingewikkelde procedures om cliënten in een juiste zorglijn te krijgen, maar effectiviteit, zorgvuldigheid en gedrevenheid vanuit passie voor het vak. De cliënt staat op nummer één, (onderdelen van) protocollen worden ingezet als middel om een doel te bereiken en niet als doel op zich. Een behandelplan toegespitst op de vraag van de cliënt en uitgebreidere psychodiagnostiek wanneer dit nodig is. Organisatorisch alles op orde! De resultaten liegen er niet om: nummer 1 binnen de BGGZ en nummer 3 in de SGGZ, van Nederland!

Binnen Silver voel ik me thuis, op mijn gemak en heb ik het fijn met collega`s. Ik ben trots op de organisatie, de doelstellingen maar ook hetgeen al bereikt is! De kwaliteit van zorg staat voorop, ambitie is er vol op te vinden en opleidingen en cursussen worden door iedereen veelvuldig gevolgd.

Er heerst rust en regelmaat en daardoor een ontspannen sfeer. Je hebt verantwoordelijkheid voor jezelf en hierdoor creëer je tegelijk je eigen vrijheden. Balans tussen werk en privé is hierdoor nog nooit zo makkelijk geweest om te behouden, zelfs met kleine kinderen thuis. Dit alles terwijl je wel in een team werkt, met goed geschoolde en gedreven en vooral ook zeer betrokken collega`s. Een collega beschreef dit ooit als “de mogelijkheden van een grote instelling binnen de context van een kleine praktijk met diens voordelen”. Hiermee wilde hij zeggen dat de organisatiestructuur het toelaat om effectief te werken, de cliënt voorop te zetten en langdurige procedures achter wege te laten, maar tegelijkertijd wel over de kennis en kunde te beschikken om uiteenlopende problematiek (van mild tot zeer complex) te behandelen. Ik kan niet anders dan hem volledig gelijk te geven!Collega Annelies, psychotherapeut i.o., vertelt waarom zij met veel plezier werkt bij Silver Psychologie in Waalwijk. 


“Ik werk sinds maart van dit jaar bij Silver Psychologie. Na een aantal jaren binnen een reguliere ggz instelling te hebben gewerkt, was ik op zoek naar meer zelfstandigheid en vrijheid in het indelen van mijn werkbare tijd, zodat dit goed te combineren valt met mijn jonge gezin. Deze mogelijkheid werd mij geboden bij Silver Psychologie, doordat zij met een unieke maatschap constructie werken. In Waalwijk startte ik op een gloednieuwe locatie en samen met 1 collega vormden wij team Waalwijk. Inmiddels is het team uitgebreid, maar we zijn groeiende en zoeken versterking. We zijn een relatief jong team, met veel gedrevenheid en ambities. We benaderen elkaar op een laagdrempelige en respectvolle manier. Collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Waarom kiezen voor Silver Psychologie?

“Vanwege de diversiteit aan cliënten daarnaast de mogelijkheid om jonge psychologen te begeleiden in hun ontwikkeling. Ook vind ik de korte lijnen prettig met de verwijzers, doordat we in een gezondheidscentrum zijn gevestigd. “

Wie mogen er solliciteren?

“We zijn op zoek naar therapeuten die samen met ons verder willen bouwen aan een goed en stevig fundament hier in Waalwijk. En die het daarnaast leuk vinden om hun steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van collega’s. We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega(‘s) empathisch, zelfstandig, betrokken en accuraat is/zijn.”

Geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit interview? Neem dan contact op met onze recruiter Ester Zwart; T 06-11184204. Mailen mag natuurlijk ook: sollicitatie@silverpsychologie.nl. We nodigen je van harte uit voor een kennismakingsgesprek op onze locatie!